Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 05 Mar 2005, 20:28   #40
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: ATENTIE SANTAJ!

Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
astept parerea celor decenti de pe acest forum despre ceea ce scriu si ceea ce propun in materie de cinema; .

De cinema scrii bine. Pierzi mult prin faptul ca te certi cu un attention whore, o curva ca nume care de fapt nu merita nici un pic de atentie. Decat cat sa-i zici m*** si siktir. Atat. Nu mai da atentie tuturor, ai inteles punctul de vedere al lui nume .

Dincolo de insultele tale la adresa lui Nume (pe care le înteleg, dar le resping, pentru cä-i sunt prieten si, în plus, îl cunosc destul de bine ca sä stiu ce fel de om e), îti dau dreptate: aceleasi lucruri i le-am spus si eu lui ALS, încä de la început (vezi mesajul meu lung de mai sus). DEGEABA! Nu vrea, si pace! Ii place scandalul - el însusi a recunoscut: "îmi place sä oftic pe toatä lumea", etc.
Si-atunci, de ce se mirä? De ce se plânge? Dacä-i bâlci, bâlci sä fie! Mai întâi zice "am sä te gäsesc si-n gaurä de sarpe, AM SA TE DISTRUG, sunt cel care te va face KO" (nota bene! Se referea la viata REALA, nu la forum - deci, nu mai era doar un joc, sau o luptä de idei!), se bate cu cärämida-n chept cä încä nu s-a näscut äla care sä-l dovedeascä pe ALS, si pe urmä chiräie ca o tzatzä pe ulitzä "Ajutoooor, säriiiiiti!", când Nume îi dä o ripostä pe mäsurä, asa cum singur l-a invitat? Mai cä nu i-a zis-o pe sleau: "Hai, trage-mi-o, dacä-ti dä mâna!" Si uite cä i-a dat mâna! Cum, necum, i-a dat!
Iar acum vine si se smiocräie cä auleo, mamä, santaj! Care santaj, bäi Firfiricä, de unde santaj? I-a cerut sä-si prezinte public scuzele pentru insulte si sä steargä toate posturile în care l-a jignit! Asta-i santaj la el?
Se fäleste cä-i "exhibitionist" (ce-i drept, Emanuel a sters mesajul respectiv, dar îl am salvat într-o arhivä), cä pozele erau pe un site public, etc. Okay, atunci care-i problema? De ce atâta circ? (Si, apropo: de ce si-a stres albumul cu pricina, dacä era häräzit ochiului tutulor? Päi hotärä-te, nene: ori e public, ori e privat! Ori esti exhbitionist, ori esti mironositä! Ori cu dracu', ori cu lumânarea!)
Pitbull is offline   sendpm.gif