Originally Posted by muzzak:
Salut. Sunt nou pe forumul asta, inca nu stiu cum sta treaba, asa ca daca aveti de gand sa-mi sariti in cap de la inceput, tineti minte ca sunt o fire sensibila.
Despre film pot sa zic ca mie personal mi-a placut, principalele motive fiind impactul vizual puternic si ritmul filmului, tipic Mendes. Scenariul cadea pe locul doi din start. Cred ca regizorul si-a asumat un risc folosind actori atipici pentru roluri de gangsteri (Newman, Law si Hanks sunt baieti buni), dar acestia au demonstrat ca sunt intr-adevar actori adevarati. Chiar nu mi l-as fi imaginat pe Hanks in rol de mafiot dur, dar n-am fost dezamagit de prestatia lui.
Oricum, avand in vedere ca era saracie in domeniul filmelor cu gangsteri in ultima vreme, RTP a picat la tanc.
Iar despre faza cu Hanks imprastiat pe perete s-a mai scris: e misto, dar imposibila din punct de vedere fizic (glontul a trecut prin el, dar geamul a ramas intreg - o fi fost un termopan mai special).
|
Hanks nu mi s-a parut deloc dur si la unele faze gen momentul cand o descopera pe sotia lui & fiul mai mic in baie si scoate un tipat tampit, fals etc. e total neconvingator. Newman mi s-a parut tocmai potrivit.
Nu conteaza ca n-a spart geamul.