Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 05 Mar 2005, 15:31   #18
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by marx:
Ce se intampla acum cu ALS pe acest forum nu e decat o realitate cinica pe care multi dintre cititorii mai mult sau mai putin dilematici n-o cunosteau.
Doar ca de el am auzit si de tine nu. Viata lui este numai a lui si voi nu aveti nici un statut mai aparte sa ajungeti in postura in care sa puneti in discutie (si pe forum) ce e rau si ce e bun la el. El are un job ideal iar tu mai mult ca sigur stai in spatele unui birou si te descompui pe zi ce trece. De asta imi este mie frica... pe cand ALS se "suie" in avion si pleaca la festivale prin tari ca delegat al Romaniei si face critica de film. Poate tie ti se pare un "job" de 2 bani dar mie mi se pare FANTASTIC.

Eu nu-l cunoc pe ALS dar daca eram in locul lui nu as fi reactzionat la aceste atacuri deloc (perhaps a slight itch or tickle to my left nutt) pentru ca este CLAR - chiar daca va place sau nu ceea ce scrie (alte catalogari degeaba le faceti - e viata lui) - ALS va da clasa...

As da orice sa ma santajeze cineva asa cum l-au santajat pe el dar sa am "job-ul" lui...
Uneori sunt prea idealist...