Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 05 Mar 2005, 09:05   #1
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ATENTIE SANTAJ!

doresc sa informez cinemagistii despre incercarea de intimidare (= santaj) la care am fost supus - de cine altcineva decit de catre nume?

acesta a primit (stiu exact si de la cine) un link la niste poze care ar fi putut constitui - in fine - raspunsul mult cautat la intrebarea (de pe alt topic) "cit de mica e a lui a.l.s.?"

ce mi se cerea in schimbul deletarii acelor poze "compromitatoare"?

nici mai mult, nici mai putin decit:
1. retragerea mea de pe forum, cu "scuze" :w00t: ;
2. stergerea toturor mesajelor mele, de cind am aparut pe forum :shock: ;
3. scuze publice (n-am inteles exact de la cine)... :?

(trec peste limbajul de mahala in care-mi erau cerute cele de mai sus!)

in aceasta "stimabila" intreprindere, nume a fost ajutat nu doar de cel care i-a trimis linkul (si pe care, repet, il stiu), ci si de pitbull - o persoana la fel de frecventabila ca si el.

pt ca tot misterul sa fie limpezit, tin sa precizez ca acele imagini "compromitatoare" erau - oricum - pe un site la vedere si, mai ales, ca nu ma infatisau - toate - pe mine (asa cum cred cei care le-au vazut).
de asemenea, chiar nu inteleg ce are - ca sa fiu in ton cu "santajul" - sula cu prefectura? ARE vreo legatura sula (mea) cu filmele - despre care se discuta pe forum? inclin sa cred ca nu...
incercarea de intimidare are cu totul alte ratiuni (daca se pot... numi asa!): in lipsa unor argumente valabile, este atacata
persoana mea. intreprindere inutila: n-am afirmat niciodata ca as fi un model de comportament. dar mi se pare sub orice critica acest atac/atentat la persoana mea, venind din partea celui pe care nu-l mai numesc & a acolitilor sai... :sick: nu pe mine ma descalifica santajul practicat de acestia - ci pe ei: dupa ce s-a comis murdaria de a-mi fi publicate mp-urile, acum se incearca cu disperare - iata - "distrugerea" mea in efigie.

or, eu nu tin sa fiu altceva decit un autor de texte despre cinema.
astept parerea celor decenti de pe acest forum despre ceea ce scriu si ceea ce propun in materie de cinema; este singurul lucru care ma intereseaza.
murdariile trec; textele ramin.
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif