Thread: aviatorul
View Single Post
Old 28 Feb 2005, 21:21   #9
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by herbert:
simpatica & matura enervarea lui BeNnY.

Nume are un amusinat jegos, lucru constatat de multi, dar mai ales scrie mult si prost offtopic. cand scrie si el despre filme vorbeste despre +(plusuri) si -(minusuri), ca un amator intrat fara bilet.

e ca Tandala cel nepoftit. vorbeste aiurea. tot incearca sa ne convinga ca nu e Gay, desi nimeni nu i-a cerut informatii in acest sens...

bruiaza topicurile si discutiile cu parazitisme de genul: "chiar asa?"

incercarea lui de a escalada muntele ALS e de tot penibilul.

cred ca are o problema serioasa cu "situarea in peisaj".

il rog pe Emanuel sa curete aberatiile lui nume de pe acest topic si sa vorbeasca "serios" & "grav" cu el. poate face o pauza mai mare.

Beshi mah d-aici ! Ce e, esti nebagat in seama ? Iti infig 50.000 in burduful de la acordeon si te invit sa canti la alta masa .
Treaba cu plusurile si minusurile se practica de foarte mult timp, dar tu nu ai de unde sa stii. Continua sa te exciti la ews si aviatorul. Spune-mi la ce filme te exciti ca sa-ti spun cine esti. Ca ai afinitati minoritare s-a vazut. Din pacate "prietena" ta nu-ti raspunde la avansuri, probabil ii place sa fie dominat iar tu nu esti pe gustul lui.

Herberete, esti prea batran pentru forumul asta, prea trist si mult prea ascuns pentru noi. O fantoma hidoasa care bantuie pana la 5 dimineata un loc virtual, si care-si varsa frustrarile de ratat ambetat pe cinemagia.
Marcu era mai interesant, avea avatar. Dedublarile de personalitate spun multe despre minoritarismul tau.

Cand e unu' ascuns si e 5 a.m. sa stiti ca ala e herbert, scriitorul de poezele adunate din oracole de scoala generala si un wannabe cu mana intinsa.

p.s. Btw, eu nu-s critic, impresiile mele pe marginea unor filme au un bun simt care-l depaseste pe cel al unor cronicarasi cu patalama.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif