Thread: aviatorul
View Single Post
Old 28 Feb 2005, 17:10   #4
notorious
NBK

notorious

cat de penibil esti tu, pechinez rau de casa...

ai iesit din 'carantina', iar te-a mancat in fund, dupa carem probabil reavertizar de emanuel,, cu coada intre picioare, te dai la pace cu mine. apoi, dupa ce spiritele se calmeaza, iar incepi sa fii umbra din spate care NU are altceva sa faca decat sa soarba cu paiul scuipaturile mele si ale multor altora...

iar kestia cu respectul de sine (observ ca, la tine, exista cateva obsesii mici si meschine de care te agati cu dintii) - cum poti sa sustii ca NU am respect de sine ?? cum poate sa nu aiba respect de sine un individ care raspunde (da, chiar daca nu cu aceeasi moneda) pt ca nu suporta sa fie lovit in fata de jigodii ? cum poate sa nu aiba respect de sine cineva care a RENUNTAT sa mai scrie, intocmai pt ca realizeaza ca nu are valoare ?? (apropo, sa nu intelegi ca persoana da de marimea si grandoarea unui porcusor pestrit imi da complexe - eram doar sincer mai sus !)

asta este tot ce mai aveam de spus inainte sa dau click pe 'ignore' la toate aberatiile pompoase pe care le ambalezi in neputinta...

eu ma retrag. esti o zdreanta abandonata in abisul unui ocean.

p.s.: sa nu zici ca l-am scris offline, ca ti se desfac cusaturile si mai tare !