View Single Post
Old 27 Feb 2005, 19:22   #34
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by marx:

Pe lumea asta exista lucruri fizice, obiecte palpabile (manufacturiate) si lucruri (impropriu spus) spirituale, idei care au alte coordonate de exprimare si perceptie. D'asta o pelicula nefolosita e mai putin valoroasa decat una impregnata de idei.

marx? marx? okay.. marx. marx. look.

(beat)

vrei sa zici, adica intre o pelicula filmata si una noua e o diferenta?
...ok, ok, i can grasp the concept.. animus si anima, spirit si materie, s't baiat dejtept ce dracu.. da' zic io ca tre' sa fie si diferente intre alea filmate, ca altfel nu ne-am bate pe diferentele alea, ma urmaresti ? si baietii aia care primesc kilometri de film si-i dau inapoi marx, mai urati decat erau n-ar mai fi de blamat, ci poate i-am lua chiar cu noi in casa, in loc de tv, sa schimbam felul in care e perceputa atazi tehnologia home video..

stai, stai; marx.. marx. tot ce vreau de la tine e o sansa, inca una, daca anticariatul tau de moravuri mai e deschis azi, uita-te in ochii mei marx, am tot ce ii trebuie unui castigator, auzi ? tot ce trebuie.

si pe urma maine cand te trezesti poti sa zambesti linistit, deja ai inceput ziua cu bine, fapta crestina s-a savarsit ieri, esti deja absolvit pentru astazi..

marx, marx... ai un prieten ? pentru ca azi pot sa fiu prietenul tau.

:w00t: