Mie mi-a placut. Ma asteptam sa fie o bomba de film dar chiar a picat bine la stomac. In faza incipienta cu demonii prin cluburi si Constantine kre tot misuna p'acolo ma gandeam ca o sa o dea in vrajeala si o sa vad de fapt remake la Blade cu Keanu dar nu a fost asa.
Fiecare film are un fel de topic sequence si cea cu exorcizarea de la inceput a fost chiar reusita. Subiectul nu mi s-a parut plictisitor, Rachel Weisz bunicica si cam plinutza din ce am vazut.
Unele scene (mai degraba tot filmul) sunt o campanie impotriva fumatului dar mult prea evidente incat devin enervante si pentru un nefumator.
Ai parte de CGI la greu dar totushi nu ma asteptam sa fie asa bine definit ..mai putin demonii cu jumatatile de creier si scena apocalipsei care sunt copiate din T2 scarbos de evident...
Diavolul arata bine, credibil si bine interpretat, anticristul e penibil, Arhanghelul Gavril este de fapt o pasarica... poate ca as fi vrut mai mult "scandal" in final dar per all filmul a fost mai mult decat OK...
filmul merita vazut asa la relax ...
recomand ...