Originally Posted by klein:
[bla bla...]. Fiindca deh, ne trebuie un tap ispasitor. Da daca moare ce ne facem?? pe cine mai punem in loc? E personajul perfect pentru a-l culpabiliza. cred ca ar fi bine sa nu i se mai doresca atat moartea, nu de alta, da daca moare noi pe cine mai acuzam???
|
te repeti...
ho, mai termina-te. nu-l avem pe serj ca tap ispasitor, si de fapt nu avem nevoie de asa ceva. de cand a inceput sa faca filme dragu' de el, tot ne-a dovedit ca nu e in stare de nimic. avand insa destule relatii inca din preioada post-decembrista, tot el este cel care face filme si acu'. nu ma supar ca le face, sa le faca, dar nu din banii statului.
trebuie sa te gandesti ca de fiecare daca cand serj scoate un film, el ia bani de la CNC, concurs care nu se castiga pe merit, ci pe realtii cu multe multe spagi (trust me on this one), si prin asta ii ia unui 'incepator' in film sansa de a se afirma... de aia ii vrem moartea (nu eu personal... mie mi-ar ajunge daca s-ar retrage), ca sa-i mai lase si pe 'aia mici' sa se afirme. ne-au ajuns filmele lui.
sigur, cinematorgafie ro este trista rau, dar cu serj, ne-am lamurit. nu ne trebuie un tap ispasitor pe care sa impingem vina. se stie deja ca cinematografia ro este slaba....
atat.