Thread: CONSTANTINE
View Single Post
Old 22 Feb 2005, 20:46   #14
bellhop
Guru

bellhop

am vãzut filmul, e o dumã;

Keanu în rol de izgonitor de demoni, dotat cu puteri para', exorcist fãrã licentã, prinde demoni aflati printre oameni si-i expediazã cu expresu' de hell fãrã sã-si stingã tigara, doar-doar si-o putea ispãsi pãcatele si obtine astfel un ticket to heaven..;

umblã cu amulete si tatuaje pe el, fumeazã tigarã de la tigarã si scuipã sînge, nici mãcar sã fumeze nu stie, le pufãie ca liceenii; si nu doar cã nu i se potriveste rolul, interpretarea lui e proastã, de-abia vorbeste, pare mereu constipat si adormit..bine cã si personajul era unul distrus de viatã...mai bagã si voiceoveruri din alea ca-n filmele cu detectivi gen Soimul Maltez;

plotul e varzã; începe cu un aurolac mexican care gãseste un pumnal si-o ia razna la goanã spre LA..; chipurile aia era sabia cu care fusese împuns Jesus pe cruce, care nu se stie cum ajunsese taman în Mexic, si învelitã într-un steag cu zvastika.. :?

apoi continuã cu o exorcizare executatã misto de Keanu - singura parte care mi-a plãcut din tot filmul, foarte intensã, misto realizatã..;
si dup-aia potopul, cã n-am mai înteles nimic, se sinucide o gagicã, sor'sa politistã apeleazã la Constantine sã vadã dacã nu e ceva necurat la mijloc, ãla începe sã descopere semne si draci..;

treacã si lipsa unei povesti coerente, la urma uurmei poate fiecare sã înteleagã ce vrea, dar ce m-a dezamãgit cel mai tare a fost cã nu existã o actiune/bãtaie/confruntare finalã, ceva! am asteptat pînã mi s-au terminat cipsurile si am trecut pe alune si seminte si Keanu ..pauzã! stã la taclale cu Lucifer la fel ca-n Devil's Advocate .. si apoi se terminã filmul;

pãcat, cred cã filmul avea potential mai mare, cu sau fãrã Keanu, dacã s-ar fi lucrat povestea mai bine, cã material exista;