View Single Post
Old 20 Feb 2005, 11:04   #40
BeNnY
Guru

BeNnY

Am fost aseara si am vazut Saw la noul multiplex. Sunt niste chestii un pic cam tampitele. De exemplu snack-bar-ul e in afara multiplex-ului, adica te duci la snack-bar, trebuie sa-i arati tipului biletul si dupa aia intri cu ele acolo unde sunt salile unde trebuie sa-i arati altui tip biletul. Si daca vrei sa iesi in timpul filmului sa-ti mai iei popcorn e cam aiurea. Alta prostie: stiti cum sunt luminite la scarile de la HM sunt si aici, sunt rosii, numai ca sunt foarte prost puse. Astfel incat luminitele alea rosii (care sunt PREA puternice) ajung sa bata in ecran si ecranul are intotdeauna o tenta de rosu.

Altfel scaunele sunt foarte confortabile, ai loc mult la picioare, COLA INTRA IN SUPORTUL ALA, si popcornul parca e un pic mai bun decat cel de la HM. A, da, si pentru ca a fost seara de deschidere ne-au dat popcorn & cola gratis. Ecranul e mult mai mare decat cel de la HM doar ca bat luminile alea rosii in el... Sunetul e bun, ca cel de la HM.

Problema e ca Mall-ul asta fiind in Drumul Taberii si aproape de ajuns la el, e o taranime si o tiganime extraordinara.
BeNnY is offline   Reply With Quote sendpm.gif