Thread: cearta, alta...
View Single Post
Old 20 Feb 2005, 06:42   #21
alex2
Veteran

alex2

calm...

lui ogto - acum ce ai cu nume? tu nu vezi k si-a cenzurat drastic discursul? nume ataca pe nu mai stiu cine, benny l-a atacat pe nume k se pierde in neologisme, nume i-a dat replica sub violenta cu care am vazut k v-a obisnuit - fapt remarcat si de notorius...eu nu neg k poate te-a calcat pe sireturi, radule, dar cateodata pur si simplu tre sa let go... :hmm:

benny - sunt sinomine, unul e neologic si unul nu. si da, nu e corecta utilizarea lor k in ex de mai sus...

nume - da, am auzit de licenta poetica, dar asa imi ziceau la un moment dat niste elevii cand greseau - da', da si eminescu...bla, bla. aici nu e site de poezie, nu? ><

sunteti cu totii fantastici - apropo de greselile gramaticale - ba vreti sa le ignorati sau sa va fie ignorate, ba taxati la greu pe cei care gresesc. renuntati la cruciadele astea, k oricum nu veti ajunge la nici un rezultat

criticati-va ideile, daca le aveti si dc aveti cu ce sa le criticati, nu va mai certati asa, de florile marului, parului, whatever...

si fiti mai pacifisti, ce naiba, k mai e putin si explodeaza site-ul asta de energii negative acumulate!