Originally Posted by nume:
Glumitza ta cu trimitere la detalii din viata privata (e a 4-a oara de cand sunt eu pe forum ), da dovada iar (daca mai era nevoie), de aceeasi lasitate care te caracterizeaza. Atacul tau anemic , cel cu stalcirea numelui, e facut cand talharul nu-ti poate raspunde. Lame !!!
|
printre multele acuze aberante, fortate si (in cele din urma) nederanjante, se numara ca sunt si plagiator. ca sunt las, asta doar completeaza lista. faptul ca am facut o gluma (total lispita de rea-vointa) pe seama numelui lui ambra blu nu se poate socoti nici la pastele cailor 'atac' (ar trebui sa-ti redefinesti termenul). daca ai fi fost atent la ce-am scris, de altfel, ai vazut ca nu l-am ATACAT pe ambra blu in nici un fel (nu aici), ci doar i-am atras atentia asupra unui lucru la care ar trebui sa se gandeasca inainte sa ne respinga observatia (a mea si a lui herbert) ca pe o mingiuca de ping pong.
de altfel, numele meu a fost, la randul sau, stalcit adorabil de un fan al lui emil cioran din imprejurimi.
si ma mai simt nevoit sa clarific un lucru - cel cu trimiterile la 'viata privata' (frumoasa formula). in primul rand, nu tin minte care sunt celelelalte trei trimiteri (aminteste-mi-le tu, ca sa le pot neutraliza). eu tin minte ceva de ochelarii lui nume (ma refeream, zau asa, la ochelarii lui delon din avatar !) - vai, vai, ce ofensa oribila, ce dezonoare ! si acum, cel referitor la numele lui ambra blu, ultra-cunoscut pt orice cinefil de pe cinemagia ! ar mai fi cea ca esti absolvent de drept (ah, da, de doua ori, parca). so ?? ce dezonoare este asta ?? eu eram doar uimit ca habar n-ai gramatica dupa un flux de neologisme pe care trebuie sa-l preiei intr-oasemenea facultate. de altfel, mult iubitul tau ambra blu a facut o kestie asemanatoare cu mala portugal (pe care o numeste o zdreanta cu pretentii), despre care mentiona ca este studenta la ase (ca si mine

, lucru in care, pesemne, vedea o rusine !
ce-am zis eu despre tine este nimic care sa se compare cu interpretarile tale eronate (to say the least) despre 'locatia' mea - m-ai plasat in p-uri (nu stiu de unde-ti veni astea), m-ai facut 'caminist muritor de foame', deci daca vrei sa vezi portretul unui nesimtit prin excelenta, uita-te in oglinda !
iar daca mizeriile pe care le-ai facut incercand sa trimiti la persoana mea nu au mers, da-mi voie sa te ajut (ca sa nu mai rasolesti):
iti zic doar ca sunt student la ase in anul I (sectia relatii economice internationale), ca imi place facultatea si nu ma rusinez in nici un caz cu ea, ca stau in caminele moxa (dintre cele mai bune din bucuresti) si ca traiesc nici mai mult nici mai putin decat decent, ca am bani (spre deosebire de tine, culmea !) sa dau bani saptamanal pe filme la cinema si lunar pe filme la negru (sa nu zici ca este un atac la adresa ta !). si ca am scris pe liernet si in observatorul cultural si nu ma laud cu asta (nici n-am de ce).
tot ce-am scris mai sus poate intra in baza ta de date pt atacuri murdare. eu nu ma supar, pt ca NU ma simt cu musca pe caciula ca as fi facut (in adevaratul sens al cuvantului) asa ceva altora !