Pentru ca sunt primul iesit din "carantina" , am sa-mi dau si eu cu parerea.
1. Ambra Blu a luat trenul spre 2046, in timp ce voi ati ramasi blocati in negri anilor '30. Va reveni in 7 zile.
2. Da, intr-adevar Keyzer le nimereste bine pe film, uneori fiind atins de sclipiri de geniu. In certurile lui de pe forumul mare nu le haladeste la fel de bine. Faza cu emoticoanele a fost fix penibila si total neinspirata. Ma asteptam la mai mult.
3. Ambra scrie cel mai bine pe film la ora actuala si o s-o faca mult timp de acum inainte.
4. Admir gradul sau de TOLERANTA ZERO fata de unii indivizi de pe aici, cu toate ca la inceput nu am inteles aceasta atitudine.
5.@Notorious
Glumitza ta cu trimitere la detalii din viata privata (e a 4-a oara de cand sunt eu pe forum ), da dovada iar (daca mai era nevoie), de aceeasi lasitate care te caracterizeaza. Atacul tau anemic , cel cu stalcirea numelui, e facut cand talharul nu-ti poate raspunde. Lame !!!
6.@Bellhop
Tu ai zis ca ai cultura cinematografica modesta, caracterizata de cuvantul bruma, nu eu. Dear, pe tine chiar ca nu te citeste nimeni, poate doar micuta noastra europeana nostalgica care emite idei flatulante de peste ocean. Afla ca pe mine ma intereseaza ce scriu indivizii, acesti "neica nimeni", si ca tu nu vei intra niciodata in acest club select. Continua sa-ti delectezi "cititorii" cu date culese de pe imdb.
7. Demostratia in latina e de acolo, surprinde esenta textului lui ....
8.Balacareala de la cafenea a fost foarte de la tara.
9. @Staff-ului cinemagia
Linistea nu face bine.
|