View Single Post
Old 17 Feb 2005, 10:10   #24
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt keyser soze:

of, m-am saturat de berlinala asta, cu filme dspr rwuanda, si daca nu dspr rwanda, atunci dspr copii abandonati sau afazici, si daca nu dspr copii abandonati sau afazici atunci dspr marile figuri ale (h)istoriei (mitterrand, hirohito...), si daca nu dspr astia, atunci dspr holocaust sau albanezi abandonati si on the run und so weiter...

singurul film simpatic de ieri a fost ´the life aquatic with steve zissou´al lui wes anderson - quirky comedy cu (as usual) anjelica huston & owen wilson, dar si cate blanchett, jeff goldblum si bill murray as zissou himself.
cineva a scris p-aici ca w. a. a creat un sungen: "filmul wes anderson" 8)
subscriu!
in plus, nu poate fi povestit pt ca e plin de gaguri care trebuie vazute pt a fi crezute - gen: un negrishor care cinta la chitara, tot filmul, hiturile lui david bowie (´ziggie stardust´, ´space oddity´etc) in... portugheza, pe ritm de bosanova!!

ah, si ieri a mai fost conf. de presa a lui george michael, la care s-a imbulzit toata lumea... eu am preferat st. zissou, dar azi a aparut in´screen´ca g.m. a zis(sou) dspr el ca se vd ca un fel de kylie masculina si ca a-nceput sa se-mbrace mai bine (as compared to perioada wham) cind a dat de ´good sex´! funny, eh? :huh:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif