View Single Post
Old 12 Feb 2005, 00:26   #80
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Pitbull, am si eu o rugaminte...atunci cand mai faci un citat, te rog scrie si sursa...pentru mine!...am senzatia ca ai citit destul de multe lucruri si mi-ar folosi sa aflu si eu despre sursele tale...chestia cu fotografia care e singura modalitate, in viziunea lui Antinioni, de a conserva realitatea, era din Teme si stiluri cinematografice, nu?

legat de obiectele pe care Thomas le consiera frumoase...nici eu nu cred ca simbolizeaza ceva...nu ma gandec la elice ca la un simbol al zborului sau al dorintei de a atinge absolutul sau mai stiu eu ce astfel de aberatie...
mi se pare pur si simplu un obiect interesant, extravagant, neobisnuit, despre care poti spune ca i-ai gasi greu loc intr-o casa...si pe care totusi Thomas il observa si il apreciaza...acest lucru se intmpla tocmai ca sa ne dam seama ca Thomas este un om deosebit, cu o viziune deosebita, dar care totusi nu profita cat de mult ar putea de ea...

nu consider ca finalul e atat de deschis pe cat pare...faptul ca Thomas aude mingea inseamna ca el face o alegere...ca el ia o decizie...aceea de a se adapta, de a se maturiza, si de a se implini...sau cel putin eu asa cred...