View Single Post
Old 11 Feb 2005, 23:50   #20
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
eu am luat 11 puncte si sunt f mandra de ele...nu credeam ca o sa le iau nici pe astea...
va rog eu mult, nu mai scrieti langa quiz cuvintele "test de cultura cinematografica"...numiti-l cum vreti voi, numai nu asa...pt ca intrebarile alea nu se refera la o cultura cinematografica...asta e singura chestie care m-a deranjat...pt ca m-am simtit prost ca nu stiu sa raspund la ele...
credeti-ma ca nu tine minte nimeni cine a luat un oscar intr-un anumit an...poate doar o persoana care nu are cu ce sa-si incarce memoria...puteti sapuneti intrebari de genul: care film a luat oscarul pt cel mai bun film/regizor/actor...si sa dati 4 variante...dar nu sa dati un an si 4 nume...
cum e posibil ca singura intrebare despre filmele romanesti sa contina
nu numai numele unui film de care n-am auzit in viata mea, dar si numele a 4 regizori care imi erau necunoscuti...
iar citatele nu mi s-au parut deloc atat de celebre incat sa merite sa fie recunoscute...Sylvester Stallone nu mi se pare un actor atat de important incat sa merite sa-i stiu toata filmografia astfel incat sa pot sa-mi dau seama in ce a jucat si in ce nu...si nici filmele Angelinei Jolie nu erau chiar reprezentative....
eu recunosc ca n-am stiut si raspunsul unor intrebari care chiar erau de cultura generala...dar majoritatea intrebarilor erau nepotrivite pt un astfel de test...