Revin dupa o filmare de noapte si dau cu basca de ciment ca am pierdut porcaiala.
Fumez o tigara Black (

), beau o cafea tare si zic:
@europe_east ( aka asl pls)
Arata-mi un singur post de-al tau de valoare si eu imi mananc digitala. Tu nu esti decat o vesnica uimire, o ridicare din umerii perpetua (vorba lui Pitbull). O tipa esuata de pe forumul imdb spre cinemagia. Sa-ti amintesc ca din cauza mea ti-ai schimbat locatia, rusinata? Sa-ti reamintesc ca ai propus banarea IMM si a celor care fac greseli de ortografia ?
Te las in vesnica ta uimire fata de filme gen "The good thief". :sick:
@cherryblossom
Ma declar dezamagit de topicul tau. Contributiile tale la film pe forum ? Neglijabile. Sa nu te miri daca, pe langa Ambra, am sa te ard la greu cu numeroase ocazii (pe film, cu argumente).
Cinemagia a fost o experienta pozitiva pentru mine. Mi-am facut prieteni in viata reala, cu care ma mandresc si de la care am ce invata.(Nae, Nightwane,Pitbull)
Am venit la intalnirea cinemagica, a fost ok. V-am cunoscut si mi-ati placut. In afara de Notorious, nu m-am dat la nimeni de acolo.
Imi sare tandara repede (sunt cu capu') si nu suport sa vad cum unii o ard prosteste pe film (Bellhop, Vladrock, Gaandalf, Notorious, Flav (care-mi spunea ca clisma (cacofonie necesara) face bine la prostata. Scuzati-ma, minoritatile sexuale nu intra in sfera mea de toleranta.
Cat despre als ... vorbeam de demascare, nu mai e nevoie, se demasca singur cu fiecare topic pe care-l deschide impotriva mea. I'm a fuck ing star !!! 8) In rest Pitbull a zis-o plenar ...
@Emanuel
Sper sa inchizi si acest topic aberant, sau sa-l stergi. Nu-i vad rostul, a mai facut 3 pe tema asta.
p.s.
Daca ignori cinematografia rusa, e grav.