Dat fiind ca ALS a intrebat CARE E PAREAREA CINEMAGISTILOR am sa raspund zicand care e parerea mea. Eu pana acum n-am injurat pe nimeni si am incercat sa pastrez un ton politicos, chiar si cand reprosam ceva. Dar tin sa zic aici:
-- DETEST postarile lui nume, mai ales cele din ultima vreme, daca va uitati la ce a scris in ultimele doua trei zile va ingroziti. Asa un chef de cearta nu am mai vazut.
-- NU GASESC NIMIC INTERSANT in ce zice el despre film. ABSOLUT NIMIC.
-- gasesc aproape toate postarile respective de un prost gust incredibil; nu zic ca persoana in cauza e in vreun fel. We don't know that. Poate ii place doar sa se joace de-a forumistul, el fiind baiat de treaba, DAR: asta se vede.
-- postarile lui Nae mi se pare de o prostie si o agramare incredibila. No comment. Din nou, nu vreau asta sa fie un atac la persoana. Sunt convinsa ca oamenii astia pot fi fermecatori DACA vor. Dar nu se vede.
-- Pitbull mie mi-a placut cand a scris despre Pintilie, dar postarile din ultima vreme le gasesc mult prea lungi, nu le mai citesc. Nu mi se pare ca s-a aliat cu nume.
-- pe ALS il respect foarte mult pentru CE A SCRIS DESPRE FILM. Chiar si numai cele trei randuri scrise despre Antonioni mi s-au parut mai cu miez decat alte mii de mesaje. Imi pare rau ca vrea sa plece.
-- imi dau seama ca am deschis usa unor atacuri nasoale. Drept urmare e foarte posibil sa ma car in cazul asta cu totul, ca NU VOI RASPUNDE la injuraturi.
|