DORESC SA MI SE RASPUNDA
pt emanuel:
1. de ce este lasat alde nume sa-si faca de cap pe acest forum?
2. de ce decide alde pitbull ce sa ramina pe un topic & ce nu?
3. care e treaba cu astia 2, au parte de privilegii? si de ce?
am revenit cu aceste intrebari pt ca:
1. nu EU am scuipat, tot timpul, postari obscene, ci nume;
2. nu EU l-am contestat pe antonioni (vezi "blowup"), ci nume;
3 nu EU am facut "mahala" pe forum, ci nume: EL este vinovat pt faptul ca s-au inchis acele topicuri (lucru evident pt orice om de bun simt)!
de fapt, tot vocabularul acestui individ - de la motto: "da-te-n gitu ma-tii" si pina la postarile de 5-8 ori/zi - tipa a mahala si a proasta crestere...
si atunci?
este pitbull un fel de "pitbullibasha" a lui, de-i ia apararea in pofida tuturor evidentelor ca nume este defect, dement sau poate amindoua?
ar fi trebuit poate sa fi adus ca probe mp-urile lui nume, care - cu lasitate - ma ameninta ca tocmeste citiva "prietenari" sa ma bata?
sau (apropo de "caracter") faptul ca pitbull m-a rugat sa-i raspund ce cred despre insailarile lui sociologizante (care nu ma intereseaza), iar faptul ca nu i-am raspuns l-a facut sa se coalizeze cu nume...
observ cum tot mai multi cinemagisti de calitate apar tot mai rar pe forum. sint deceptionati, dezgustati de nivelul la care s-a ajuns din cauza unuia ca nume.
constat insa ca s-a ajuns la o situatie pe invers: cei care fac galagie sint, de fapt, scutiti de repercusiuni?! s-a creat o mafie (cei 2, nume & pitbull, la care se adauga si nae) care face legea (junglei) pe forum! cine le-a dat acest drept?!
pe mine, personal, ma intereseaza prea putin ca unul ca nume ma "contesta": n-am de dat socoteala in fata unuia ca el, care nu stie lucruri elementare dspr cinema si nu citeste decit pe sarite, ce intelege... pt el, n-am postat nimic dspr FILME pe cinemagia, si nu scriu decit in libertatea; fanii mei sint "coristi", pt ca indreanesc sa-l puna la punct cind abereaza (adica tot timpul); il citeste (conspecteaza, zic altii) pe chirilov, dar n-are habar ca, daca nu eram eu, nu exista - astazi - un critic de film "mihai chirilov"...
in general, HABAR N-ARE DE NIMIC; dar are gura mare si face galagie!
repet: nu ma intereseaza parerea unora sau altora dspr mine, ca "om": asta nu este un forum de discutii etice. iar faptul ca unul ca nume (sau bocitoarea lui cu studii, pitbull) ma detesta ma lasa rece, dupa cum ma lasa rece faptul ca-mi contesta competenta profesionala: unul o face din ignoranta, celalalt - din oftica. (nu poti obliga pe nimeni sa manince caviar daca e obisnuit cu kktul.) dar faptul ca aceasta mafie a confiscat, practic, discutiile de pe forum mi se pare i-nad-mi-si-bil! la orice postare, cinefilii de bun simt sint intimpinati de flatulentele pestilentiale ale lui nume :sick:
de unde pina unde atita "libertate"??
forumul acesta - chiar si cind lua anumite turnuri mai dure - avea altitudine, coerenta si chiar farmec... s-au dus, toate, pe apa simbetei din clipa in care a aparut nume!
e timpul ca acest ultraj si acest abuz sa inceteze.
si cred ca ar trebui intrebati cinemagistii daca sint multumiti cu ACEST tip de 'discutii"...
|