Din ciclul "Darile de seama la tovarasului leo, in fata comitetului de conducere al UTC" (a se citi uniunea tineretului comunist) :
Originally Posted by Alex Leo Serban:
unii n-au inteles "ce m-a apucat", banuind fie o "midlife crisis",fie o neimplinire in plan personal. sigur, nu exclud prima varianta - exista chestii care ne depasesc... -, dar a doua n-are absolut nici-un temei, iar cei care ma cunosc bine pot sa confirme: am exact viata pe care mi-am dorit-o, facuta din lucruri care-mi fac placere, si sint inconjurat de nenumarate persoane simpatice & gentile care ma "suporta" (recunosc ca nu e usor!  ) am o comenda de carte de la o editura (nu va fi strict pe teme cinematografice), o alta - in proiect - despre wkw (in colaborare cu chirilov & tot la idea; probabil ca va fi lansata la tiff), o emisiune pe tvr cultural (aceasta, da, de cultura cinematografica; va iesi pe sticla pe 15 martie), in fine - obisnuitele calatorii pe la festivaluri, etc etc.
|
Nu ti-a cerut nimeni sa destainui amanunte din mica ta viata. Pentru jurnale intime, destainuiri, foloseste Weblog.