Originally Posted by BeNnY:
PPS Cei care sustineti cu atata ardoare ca Signs a fost un film prost, v-as ruga sa aduceti cateva argumente care sa sustina afirmatia. Pana acum majoritatea a fost against it, dar nimeni nu a adus argumente, singura chestie a fost aia cu extraterestrii, o chestie tampita de altfel.
|
Nu sustzin eu aceasta teorie... dar sincer acum ... au calatorit nu stiu catzi mii de ani lumina si nu sunt in stare sa darame o usa de lemn. Asta mi s-a parut super amuzant. Am ras cu lacrimi la faza asta. Nu stiu ce a fost in capul lui Shyamalan dar ceva bun in nici un caz.
Ce sa mai zic de pastorul sau parintele Gibson kre alerga prin camp ... shi Xtratereshtrii fugeau shi ei de el... se ascundeau ... dar cand s-a uitat sub usa acel alien captiv s-a dat imediat sa atace shi deodata a devenit fioros. :lol:
Degeaba despicam firul in 14. SIGNS shi Village au fost jalnice. The 6th sense mi-a placut. Jos palaria.
@flav
cred k incerci prea mult sa convingi lumea k filmul a fost bun iar interpretarea ta cu omul bun, alien rau shi apa sunt varza!
no offense!