Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS unul dintre forumisti imi explica faptul ca numeni este asa pt ca a avut o "copilarie nevoiasa, plina de lipsuri" blabla - si ca "trebuie sa-l inteleg"... or, tocmai pt ca "este asa" - o victima congenitala, ca sa zic asa  - am o placere cu atit mai mare sa-l atac pe forum! "rautatea" lui (amarita, de amarastean) vine dintr-un dat obiectiv - deci nu este "pura"; a mea - care am avut o copilarie plina cu de toate, rasfaturi etc - este "the real thing", untainted by circumstance & este cu atit mai pretioasa; needless to say, nu exista nici o legatura intre cele doua!
|
Sunt curios care e acel forumist care se ingrijeste "de sanatatea mea" :sick: . Oricum mananca fecale big time.
Ai fi uimit, draga compilatorule, sa afli cate mp de incurajare, congratulations, am primit eu, de la unii forumisti care te sustin pe fata, dealtfel. Dar n-am sa vomit pe aici ce mi se scrie in
privat.
Nu ma face sa dau
BOMBA, si sa te fac sa nu mai scrii aici niciodata.
Inca ceva, iti dau cu portofelul oricand peste ochi, :lol: n-am nici un fel de complexe financiare fata de tine. Semeni din ce in ce mai mult cu niste indivizi din niste cluburi pe care le frecventam la un moment dat : "Mercedesul meu e mai negru, ceasul meu e mai auriu, bagaboanta mea e mai putin perpelita, are rodajul in derulare !"
P.S. ai grija cu melcii aia, nu-mi ramane decat sa-ti dedic inca o data semnatura mea
: