Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by cherryblossom:
... deci cum ziceam, cred ca nu l-ati vazut pe Atanarjuat, eroul principal din filmul cu acelasi nume, un film cu si despre eschimosi, facut in 2001 (l-a vazut careva?).... e o faza in film de te crucesti, in care tipul asta alearga vreo 10-15 minute in pielea goala printre gheturi... gol-pusca!! iar in jur e numai gheata cit vezi cu ochii!! Faza e absolut reala, totul e filmat undeva in nordul Canadei, aproape de Oceanul Arctic... filmul e super fain, chiar si daca-l privesti ca pe un document, pacat ca nu prea s-a auzit de el... sint si alte faze socante acolo, de ex. cea cu eschimosii care maninca bucati de carne cruda...
|
Nu am mai vazut asa ceva!!!! Unde poate fi gasit acest film extrem?!?!?! Maninca bucati DE CAR-NE CRU-DA???!!! :o Si e dezbracat de tot??? Si afara era gheata gheata?? Eu am vazut unul si mai tare: era Mr. Bean si isi facea un sandvis intr-un ciorap!!! :o Si si el se dezbraca, bine, dar la el era mai cald, ca nu era filmat in Canada, da' si faza asta e absolut re-a-la!!!! Adevarata!
|
cam multa exaltare, nu?

... Vinz, cum esti tu pe faza la orice misca...