View Single Post
Old 08 Feb 2005, 13:41   #34
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by cherryblossom:
... deci cum ziceam, cred ca nu l-ati vazut pe Atanarjuat, eroul principal din filmul cu acelasi nume, un film cu si despre eschimosi, facut in 2001 (l-a vazut careva?).... e o faza in film de te crucesti, in care tipul asta alearga vreo 10-15 minute in pielea goala printre gheturi... gol-pusca!! iar in jur e numai gheata cit vezi cu ochii!! Faza e absolut reala, totul e filmat undeva in nordul Canadei, aproape de Oceanul Arctic... filmul e super fain, chiar si daca-l privesti ca pe un document, pacat ca nu prea s-a auzit de el... sint si alte faze socante acolo, de ex. cea cu eschimosii care maninca bucati de carne cruda...

Nu am mai vazut asa ceva!!!! Unde poate fi gasit acest film extrem?!?!?! Maninca bucati DE CAR-NE CRU-DA???!!! :o Si e dezbracat de tot??? Si afara era gheata gheata?? Eu am vazut unul si mai tare: era Mr. Bean si isi facea un sandvis intr-un ciorap!!! :o Si si el se dezbraca, bine, dar la el era mai cald, ca nu era filmat in Canada, da' si faza asta e absolut re-a-la!!!! Adevarata!

cam multa exaltare, nu? ... Vinz, cum esti tu pe faza la orice misca...