View Single Post
Old 07 Feb 2005, 15:05   #24
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by tailgunner:
Amice, esti ilogic. Eu n-am scris ca n-au mai dat de apa, si cred ca orice civilizatie mai de Doamne ajuta din univers tre sa stie ce-i apa din punct de vedere chimic.

Si apropo, se scrie corect " a propos", asa cum vizavi se scrie corect vis a vis.

Signs e un film prostut si pentru ca se leaga absurd de chestia cu pierderea credintei lu Mel Gibson si da o solutie aiuritoare: adica moartea sotiei intr-un accident n-a fost de fapt un accident ci o treaba providentiala menita sa-l ajute pe el sa-i invinga pe extraterestri via bita de baseball a lui Joaquin. In limbaj logic, post hoc ergo propter hoc.

N-ai inteles. EU am zis ca ei teoretic nu aveau de unde sa stie ce-i aia apa pentru ca teoretic, din cate planete cunoastem noi, numai a noastra are apa.

Apropo se scrie apropo si vizavi se scrie vizavi pentru ca cele doua au fost luate in limba romana. De ce scrii in franceza cand exista de ceva timp in limba romana? Se scrie corect apropo si vizavi in limba romana, iar in limba franceza se scriu a-propos si vis-a-vis. Din cate stiu eu asta e un forum romanesc (desi uneori nu pare).

Din ultimele tale randuri n-am inteles nimic.
BeNnY is offline   Reply With Quote sendpm.gif