View Single Post
Old 07 Feb 2005, 14:23   #21
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Originally Posted by Jay:
Eu sincer nu sunt de acord cu tine... mi se pare 6th sense cel mai bun... M-am plictisit mult mai mult la signs sau la unbreakable... Si spui hollywoodian... in afara ca l-au pus pe Willis sa joace(si a facut-o destul de bine) nu vad ce este asa de special. Efecte canci, povestea nu este chiar extraordinara dar te tine in suspans, iar sfarsitul filmului e cireasa de pe tort. In schimb, de exemplu la satul... unde am remarcat unele sunete, gen efecte sonore de a ne caca pe noi... fara nici o legatura cu ce se intampla pe ecran... asta mi se pare cam prostesc... 6th sense a dat roade pentru ca a fost mai bun... simplu..

Ok, s-o luam usor. Defapt, despre ce e filmul acesta? Despre un baiat care vede oameni morti, punct. Mi se pare foarte sec filmul. Nu spune nimic, dar nimic. Iar asta nu e deloc in stilul lui Shyamalan. Adica restul filmelor sale parca sunt mai 'philosofice'. Cred ca singurul lucru care dat peste spate lumea la filmul acesta a fost twist-ul Shyamalan-esc.

Cred ca Berardinelli vorbeste cel mai bine despre filmele lui N.Shy. Nici el n-a fost prea impresionat de 6th Sense, dar i-au placut restul, inclusiv Village care este considerat de multi a fi o prostie, dar mie mi-a placut.

Paranteza: La Village e o chestie care tine numai si numai de gusturi. Filmul acesta e MULT mai exclusivist si sincer inteleg de ce multora nu le-a placut. Se misca greu, e plin de simboluri, mult mai ciudat structurat si povestea ciudata. Dar mie imi place asa, iar chestie ca nu-ti place, nu e pt. ca e un film prost (cum e You Got Served, care E PROST), ci e o chestie de gusturi.

N-am ce sa mai zic. Sunt de parere ca producatori au macelarit filmul lui N.Shy., a iesit o pura smecherie de scos bani, care se bazeaza pe o idee incitanta cu un twist "socant" (nu m-a socat cu nimic pe mine). Sau, mai exact, tot filmul se invarte in jurul twistului care face filmul dinamic, in rest, nimic.

Bottom line: Imi place N.Shy. foarte mult. I loved Signs, Village si Unbreakable, dar nu si 6th Sense.

P.S. Sunt foarte curios sa aud de ce e Signs o procarie. Ca multi spun asta, dar nu spun de ce...