Originally Posted by ogto:
Eu sincer NU inteleg de ce este asa de apreciat 6th Sense. Am vaut jumatate de ora si m-am plictisit groaznic. Nu ma impresioneaza cu nimic...
6th Sense e diferit de restul filmelor lui N.Shy. pt. ca e singurul care nu l-a produs el, iar imi dau seama ca producatorii l-au tot impuns cu un bat pana cand a ajuns exact cum vroiau ei (adica profitabil) si a da raode. A scos un profit foarte mare, dar mi se pare MULT prea hollywood-ian.
|
Eu sincer nu sunt de acord cu tine... mi se pare 6th sense cel mai bun... M-am plictisit mult mai mult la signs sau la unbreakable... Si spui hollywoodian... in afara ca l-au pus pe Willis sa joace(si a facut-o destul de bine) nu vad ce este asa de special. Efecte canci, povestea nu este chiar extraordinara dar te tine in suspans, iar sfarsitul filmului e cireasa de pe tort. In schimb, de exemplu la satul... unde am remarcat unele sunete, gen efecte sonore de a ne caca pe noi... fara nici o legatura cu ce se intampla pe ecran... asta mi se pare cam prostesc... 6th sense a dat roade pentru ca a fost mai bun... simplu..