Originally Posted by cherryblossom:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
salut baieti,intrati pe ziarulziarul dati click pe tipa pt.concurs si vor aparea si celelalte poze -cea din mijloc sunt eu intr-o rochie transparenta cu mainile in par-huruiala cristiana irina-votati-ma,daca aveti placere!v-am simtit lipsa!
|
eu am votat cu irene, nu de alta, dar poate ii dau aia de la ziarul Ziarul ceva mai mult de lucru si nu mai vine pe aici... desi, daca ma gindesc bine, asta e printre putinele topicuri de pe forum unde de ride cu gura pina la urechi...
PS: irene, fii atenta... iti dau un sfat prietenesc cum nu mai gasesti tu pe forumul asta... incearca sa-ti tii gura inchisa cit mai mult, vad ca de aratat arati bine... si Monica Belucci a facut la fel, si uite unde a ajuns... :lol:
|
merci,merci chiar esti singura persoana care mi-a spus ceva frumos pe acest form!chiar m-ai flatat!faza e ca mie imi place sa particip la concursuri..etc.nu ca as avea un scop,iar daca monica bellucci-a devenit o celebra italianca actrita/vedeta de telev.afirmandu-se in modeling,asta nu inseamna ca si eu as avea aceeas sansa.sa nu uitam ca ea erea in italia ,ci nu in romania unde nu se apreciaza omul(si eu in italia am fost foarte apreciata,ma simteam ca o printesa,aici ca ultimul om-am glumit.si pe deasupra eu sunt eu ea e ea,eu am alte calitati,dar nu am inazltimea ei-deci in modeling sunt mai putine sanse...dar compensez prin alte lucruri deosebite.oricum ,eu fac din placere tot ceea ce fac...sa particip,sa poze,iar daca iese ceva din ceva cu atat mai bine.oricum aici nu este seriozitatea si civilizatia de afara,desi am fi oameni deosebiti....