View Single Post
Old 06 Feb 2005, 12:21   #7
Longshot
Kingpin

Longshot

Originally Posted by BeNnY:
De ce si-ar schimba stilul? Si de ce a fost Signs penibil? Una din putinele chestii care nu mi-au placut la el a fost ca extraterestrii aia nu aveau si ei o arma, nu puteau sa sparga o usa, parca erau niste copii mici.

ziceam de schimbarea de stil in caz ca nu-i mai vin idei bune.si ultimele doua nu au avut idei bune.

faze ridicole din signs : ce ai zis tu + faza cu nevasta-sa murind generand faza cu joaquin pheonix si baseballu...si faza cu apa...si cat de penibil aratau alienii aia...si astea mi le amintesc ! (l-am vazut o singura data acum 3 ani sau cand a venit la noi)

si, da.atmosfera si tensiunea sunt sustinute demential pe toata durata filmelor lui.ireprosabile ca si realizare tehnica.insa, nu mi s-au parut ultimele doua ca justifica efortul depus in ele.cel putin in village a irosit potentialul actorilor.foarte multe nume in cast, nefolosite (cel putin rolurile lui weaver si hurt puteau fi jucate la fel de bine, si mai ieftin de altii mai putin cunoscuti).si toata ideea cu costumele (nu bag alte spoilere), previzibila ca jocul stelei.pai imi amintesc premiera de la the sixth sense, cand la twistul final imi cazuse fata si am iesit dizzy de acolo.(bine, eram si mai usor impresionabil :? )
Longshot is offline   Reply With Quote sendpm.gif