View Single Post
Old 06 Feb 2005, 11:39   #29
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by notorious:
@herbert

imi este imposibil sa te sanctionez pt faptul ca ai postat niste mp-uri intre tine si nume, pt ca THE POINT WAS MADE - nume este dezaxat. initial n-as fi crezut, considerandu-l doar stupid, gretos, respingator, (inexplicabil de) orgolios, lipsit de personalitate, mahalagiu, vulgar s.a.m.d.

faptul ca este un pic sarit de pe fix (BEWARE, nightwane, ca poate o sa zici ceva ce n-o sa-i convina domnului nume si te vedem la stirile de la ora 5 :o) le justifica oarecum pe celelalte, desi nu le pardoneaza...

@nae

lasa-l pe ALS sa scrie ce vrea, mai, baiete ! ALS-ul este cu atat mai delicios cu cat scrie despre banalitati (v cazul cutiei de coca cola). si nu, nu cred ca va mai intra in dialog cu nume, desi ii va sublinia tembelismele coplesitoare.

ai vazut episodul acela din tom & jerry in care tom masoara lungimea lantului bull dog-ului ala, dupa care traseaza o linia in spatele careia sa fie 'out of danger', dupa care ii trage una-n cap cu ziarul (poate libertatea), cainele incepe sa latre incrancenat, dar neputincios, in timp ce tom ia o bucata de lemn, o prelucreaza in forma unei bate chiar in dintii cainelui si ii aplica o lovitura finala ?? ei, cam asa o sa fie cu nume & ALS.
Sugi, lingi, tragi in tine, mirosi, adulmeci. Opreste-te vierme, nu te mai sufera nimeni, esti traseista cinemagia, turnatorul care se vinde pe 2 coloane de ziar.
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=8gqeK...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif