Originally Posted by Alex Leo Serban:
m-am obisnuit, de citeva zile, sa fiu hartuit de fixatia obsesiva a acestui individ - pe care, recunosc, nu l-am crutat nici eu, demonstrindu-i ignoranta crasa, incompetenta morala & inconsistenta intelectuala...
m-am "pus in fason", m-am "coborit" (dupa unii) & mi-am "pus poalele-n cap" (dupa altii) - ok, i plead guilty: exista un strat "histrionic" in ceea ce fac pe acest forum, jucind diferite roluri just for fun, reusind - de fiecare data - sa transform disparitia sau re-aparitia mea, aici, intr-un mic spectacol (f. gustat de unii, de altfel!)...
DAR: cazul de fata depaseste simpla sfera a "opiniei", fiind vorba despre manipularea unor fapte - oricind verificabile; "pe ce se bazeaza" nume?
e simplu: exceptind ipoteza ca este total idiot (care nu poate fi inlaturata!), e vorba de A MINTI PRIN OMISIUNE
|
draga ALS,
punand pt o clipa divergentele dintre noi doi, da-mi voie sa fiu primul (sau printre primii): este lucru stiut ca sunt in razboi cu un animal de mult mai mult timp decat tine, iar totul a inceput dintr-un nimic (o remarca obraznica si fara temei).
l-ai acuzat pe nume de ca este vulgar, imoral, idiot - adica lucruri de care l-am acuzat SI eu. a declarat undeva ca 'pana si norotius scrie mai bine decat tine', dovada ca acest nume nici macar nu gandeste ce scrie, ci pur si simplu scrie (dupa indemnul lui ih radulescu), in spirit de contradictie, probabil jumatate din prostie, jumatate din moft. si, in general, pentru A INSULTA, nici macar neavand clasa limbajului lui marx.
daca ai mai vizitat forumul in perioada ta de absenta cinemagista, probabil ai observat ca eu & nume ne-am certat in exact in acelasi stil. nume posteaza in nestire, nu suporta sa i se dea peste mutra (si o primeste, doamne, infinit !) si nici nu accepta sa taca in aceste circumstate. NU, EL are mereu dreptate !
in privinta PLAGIATULUI, stai linistit. acest ignorant m-a acuzat si pe mine de plagiat, din teodoroiu ! dar situatia a fost mult mai amuzanta in masura in care eu, neintsruit si inca novice in aceasta breasla, nici macar nu cunsteam opera ei ! ergo, cum naiba sa o pot plagia ??