m-am abtinut pana acuma, dar chiar nu mai merge.
bai baieti (pentru ca dintr-o intamplare pe thread-ul asta numai tipii se injura), ce pula mea faceti? chiar asa. de la o discutie care a inceput intr-un fel interesant (discuta voastra despre cultura cinematografica) ati ajuns cu putin efort la punctul asta, unde daca emanuel si-ar lua in seros functia ca moderator, ar trebuii sa va dea la toti ban.
cum mah baieti a ajuns forumul asta asa o buda, unde nu se mai scrie nimic interesant (imi pare rau daca insult pe cineva acu') decat niste injuraturi la persoana. toti va plangeti de nume, dar nici voi nu sunteti in nici un fel mai buni.
ciudat este cum 5 oameni maturi (acuma nu vorbesc de BenNy sau de Gaandalf, doi copii de 13-16 ani, ci de oameni intre 20 si 60!!!!) ajung sa se injure reciproc in felul cel mai vulgar, numai pentru ca au un orgoliu' personal asa de mare, inca nu pot lasa un post neraspuns. e trist.
cel mai mult ma intristeaza discutia despre herbert, care a ajuns la un nivel intelectual egal zero. dece pula mea mai baieti (voi care aveti deja 1000+ de post-uri) exista asa un nickname? ca sa nu se stie identitatea fiecaruia. si asta are un scop daca nu v-ati dat seama pana acum. nu ma intereseaza cine e ALS, cine e Ambra Blu sau cine e nume, ci ma intereseaza ce opinii au, cum stiu sa discute, si care e nivelul lor intelectual, ca sa pot incepe o discutie pe tema forumului asta.
intamplator: FILM.
gata. ma las, ca oricum nu sper sa schimb nimic. propun numai sa va intalniti cu totii, si sa va injurati undeva, la un bar, intr-o discoteca, in fata unui cinematograf (unde vreti), si sa va potoliti aici pe forum. n-ar nici un rost.
|