View Single Post
Old 03 Feb 2005, 23:45   #140
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by nume:
Bah tu esti Gabrea. Si nu te mai gudura ca te-am asaltat, au fost 4 in total, toate de bun simt.

mai personaj, cred ca ai reusit sa convingi pe toata lumea de pe forum ca esti o catastrofa umana. ti-am tolerat/neglijat marlaniile jegoase "marca Romania mare", cum observa corect Ambra Blu, am sperat ca poate traversezi si tu o perioada mai proasta, dar vad ca mananci rahat in proportii impresionante si risti sa faci implozie.
esti cel mai jegos personaj de aici, traiesti un delir al mizeriei personale pe care tii neaparat sa ne-o infatisezi... opreste-te sau dispari!

esti si prost, cu simturile tocite, daca n-ai inteles din cele cateva mesaje pe PM la care ti-am raspuns (imi cereai un raspuns) ca nu sunt Gabrea. ce, esti mormoloc sau bolnav?
iti mai spun o data, pentru linistea si orgoliul tau: NU SUNT GABREA. ESTI IN MARE EROARE! te rog sa transmiti mai departe.

in alta ordine de idei, dar tot despre tine.
atacurile tale impotriva lui ALS sunt niste jeguri ordinare, care nu vor mai fi tolerate. nu cresti deloc in ochii nostri - cum probabil iti inchipui -, atacandu-l pe ALS, o persoana pe care majoritatea cinemagistilor il respecta si-l apreciaza. e o diferenta enorma - pe toate planurile - intre ALS si tine (inclusiv neamul tau, mai tanar sau batran)...
ii rog pe toti cinemagistii (inclusiv pe notorious, pe care il ataci in delir josnic) sa te neglijeze.

o rugaminte si pt Emanuel
draga emanuel, fa ceva cu creatura asta, ca transforma forumul intr-o buda.