Originally Posted by herbert:
Originally Posted by Ambra Blu:
Salutari la fel de calduroase familiei Gabrea, trecut, prezent si viitor.
|
mai, ABramburica, ai pus botu' (cum ar spune maestrul Korben  ) la un zvon care a circulat (circula) pe cinemagia.
|
Ba sa iti iau familia in pula. Esti Radu Gabrea, mincator de cacat oficial pe Cnemagia, profesor in cadrul UNATC, la fel de bine pe cit este KORBEN Cristi Marculescu, student UNATC. Nu e vorba de zvon, e vorba de hard data. Stii cine sint eu, asa ca nu are nici un rost sa mai pozezi acum in tirfa care nici pula nu a supt, nici gura nu-i miroase a sloboz. De dragul tau si al fanilor tai fara coloana vertebrala - recte notorious - de dragul altor oameni de film care citesc forumul fara sa-si declare identitatea, da-mi voie sa imi bag pula in crucea ta, ma mai iubesti? Toate informatiile care sa te incrimineze drept unul dintre slobozeii filmici ai Romaniei actuale ti le pot furniza fata in fata. Nu de alta, dar urina mea e prea pretioasa s-o risipesc pe voi in public. Ma refer la cei trei basiti: herbert, marcu si radu Gabrea, autorul unui film de ca-cat - Noro. Hai, fanilor, treceti la lins in pula sau la aruncat cu pietre.
PS: Sa-mi bag pula si in poza lu' tac-tu ala care seamana cu Peter O'Toole.