Originally Posted by Alex Leo Serban:
---- tot lopatzica, tot lopatzica...? bravo! da vezi sa nu-ti bagi nisip in gura!)
|
NU-MI BAG, ITI BAG. NU NISIP, ALTCEVA.
---- a nu fi vazut "blowup" cind te dai operator e ca si cum te-ai da scriitor fara sa cunosti tot alfabetul: "stiti, n-am ajuns decit pina la litera U...!"
|
NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARI, VICTIMA PENIBILA.
.---- yep: terapia-i pe gratis.
BINE CA RECUNOSTI.
CATA POEZIE DE LA UN "INTELECTUAL". HUOOO SA-I ZICI LU' MA-TA.
Pe scurt :
Aparat xerox (plagiaza pana si din colegii de breasla din Romania).
---- NO WAY! sint prea "hiper-orgolios" pt asta!!
|
MINTI, UITE UN LINK, SA VEDEM CUM AI SA EXPLICI ASTA, XEROXEL
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...tart=25&hist=0
Faza cu mindfuck ti-a scapat. Vezi ca e dintr-un film pe care-l laudai ca o tarfa. Nu m-ar mira sa fi luat comentariile de pe imdb si sa le fi stilizat als-cian. :sick:
---- de ce nu? e un ziar grabit & simplu pt oameni grabiti & simpli, oameni ai muncii, cinstiti & onesti, care n-au nici fumuri, nici timp de gargare.
|
Vad ca esti penetrat de spiritul comunismului, reminescente ale varstei inaintate, sau semnele unei senilitati premature? :?
---- SO...?
ACESTEA FIIND ZISE, ESTE ULTIMA POSTARE PE CARE CATADICSESC SA O FAC IN CONTRA NUMITULUI "NUME": consider ca acest gunoi ar trebui sa dispara de pe forum - maturat de toti oamenii de buna credinta care sint poluati, de citeva ori pe zi, de dejectiile JOS-numitului (nu ma-ndoiesc ca nu va rabda sa posteze DUPA cele scrise de mine aici!
|
Zici ca e ultima postare de vreo trei posturi incoace.
Daca la varsta mea am reusit sa-ti dau cu p***-n ochi, fii sigur ca la 48 am sa ma pish pe amintirea ta.
Apropo, forumurile gay sunt mai incolo, aici se vorbeste despre alte chestii.
Cu un gros semtiment de voma, gang - bangerul catre sfiosul sau pinguin.
p.s.
Reusesti sa ma imiti (de ce nu ma mir), destul de subtire. "DUPA" ala ti-l mai enuntasesem si eu (mai sus).
Ai 48 de ani si n-ai invatat inca sa editezi un mesaj. :sick: