pt marx:
1 sa-nteleg ca tu n-ai auzit ca se vorbeste de o "gena matematica" - o gena care predispune la performanta in materie de matematici? si atunci, de ce n-ar exista si o "gena estetica"? sigur, sintem (inca!) pe terenul ipotezelor, dar tu pe ce te bazezi - pe "cunostinte" de genetica devenite desuete miine, cind se va descoperi altceva...?
eu n-as fi atit de sigur if i were you: spre deosebire de arte, medicina e un domeniu in care progresul chiar functioneaza
2 cu regretul de a-i dezamagi pt cei care urmaresc "meciul" marx vs als, declar ca m-am plictisit (deja!)...
ma intorc la filmuletele clermontferrandiste, la tartinele cu melci & roquefort, la paharele de sampanie de la cocteiluri & la toate micile mele placeri cotidiene, aruncind peste umar - cu indicibil dispret - o privire subtire, ca o lama de cutit, spre "eternal wannabes" precum nume: cite frustrari, deja, la 23 de ani! cita vulgaritate de gara, cita stupiditate comuna, cita siguranta de sine solubila in "la merde du temps"...
u take it from me, buster: u'll never, n.e.v.e.r., NEVER amount to more than a heap of s.h.i.t. (no need to "recycle" that!

)