View Single Post
Old 01 Feb 2005, 23:27   #115
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
p.s. notorel
Ma astep sa ne executi aceeasi felatie. Te rog sa folosesti mai rar dinti, ne descuamezi.

intr-adevar, se pare ca te repeti: creierasul tau nu reuseste sa proceseze diferenta dintre doua concepte elementare: ironie si scatologie. imi place sa cred ca creierasul tau are doua jumatati dupa cum urmeaza: una toanta, care ne incanta cu gafe sublime (v ce scrisesei despre 'majestic', in care sustineai ca este inspirat de... aki kaurismaki !!), idei plate (ma refer la majoritatea filmelor pe care te chinui sa le 'critici' cu un simt de observatie al unei cartite cu nasul infundat - ca tot veni vb de mucilagii) si interventii picate din balega (nu rezisti sa te afli in treaba pe topicuri de care esti total strain, vezi 'blowup') s.a. (ni)micimi.

a doua jumatate este amatoarea de felatii, muie, cacat, puli & altele, de unde auzim fraze (precum cea de mai sus) imprumutate din pampersi de bebelus. combinatia dintre cele doua: un creier electrificant, care se scurtcircuiteaza o data la doua fraze.

cum poftesti sa-mi replici, dle nume - te incrancenezi cu oferte de felatii, supt p... si altele, sau ma incanti cu platitudini intelectuale sleite ?

te mai astept.