Originally Posted by Alex Leo Serban:
sa o luam metodic (doar nu-ti inchipuiai ca - asa penibil cum ma credeti tu & cu nume - o sa va las sa get away with it?? doar deja ma cunosti...):
|
ante-scriptum: kiar nu esti capabil sa postezi normal un text? ma faci sa pierd timpul cu refacerea lui.
Quote:
exista lucruri care se fac & altele care nu se fac - totul e in functie de context; a cita intr-o carte e un lucru firesc (... sigur, mai conteaza si CE citezi: exista un... citat despre asta, f. savuros, si in plesu, "minima moralia"; parafrazez: semidoctul (un produs tipic al "culturii" de tip comunist, zic eu) citeaza de-a valma, fara simtul proportiei & al ridicolului, in aceeasi fraza, "marx & mallarme"!!! inutil sa mai spun, o persoana de gust NU va face asa ceva!) dar pe un forum - quintilian?! goethe!?! iata ridicolul, iata penibilul!!
|
Sa inteleg, conform lui Plesu, ca ai dracului comunistii astia au inventat si semidoctii si proletcultistii? Lasand asta la o parte, conform logicii tale e voie sa citez doar intr-o carte, iar intr-o discutie (ca doar asta presupune acest spatiu numit forum) e interzisa orice apropiere de idei cu inaltele spirite ale umanitatii care sunt cascaval doar pt cei ALeSi? Ce ti-as cita ceva din Fu(c)kuyama!
Quote:
nu stiu ce vrea sa fie aia "informatie materiala" - mie imi suna ca dracu, dar recunosc: nu sint "in domeniu", ca tine (dar oare CHIAR esti "in domeniu"?) -, dar, practic & verificabil vorbind, o persoana care se naste intr-o familie in care argintaria, tablourile de valoare & celelalte artefacturi ale civilizatiei au stat frumusel de jur-imprejurul sau de cum a deschis ochii este mai predispus decit o persoana nascuta fara aceste artefacte sa le pretuiasca aproape instinctiv; e vorba, deci, de ceva - eu ii zic informatie - care se transmite, vrind-nevrind, laolalta cu celelalte mai terre a terre... e clar acuma?
|
E extrem de clar. Tu-mi vorbesti de o informatie genetica DOBANDITA in timp. Adica habar n-ai de simple cunostiinte de scoala generala. Presupun ca nu e cazul sa-ti predau lectii de genetica si biologie celulara si sa-ti explic de ce in matrix nu incap orfevraria, bijouriile si alte utilaje delicate dar mai fac un efort sa-ti poti intelege si digera aberatiile: CROMOZOMUL nu e un cufaras in care au indesat mama si tata bogatia lor obtinuta din salariu sau mosteniri, ci bogatia lor biologica, structurala. Sa-ti mai spun si despre variabilitate si determinismul genetic? Nieee. Deja e prea mult pt capsorul tau sponsorizat de Coca-Cola.
Quote:
ofsaid again, autodidactule: corect este A contre-pied! vezi ce-nseamna sa nu fi invatat franceza in familie???
|
Ei si? Eu nu stiu nici gramatica romaneasca, daramite pe cea frantuza!? Si? Imi altereaza logica, memoria sau analogia? Ma bine agramat decat......(ma abtin ca te stiu om batran).
Quote:
intr-adevar, de ce ma mai "bag" in discutii cu alde marx, nume & altii, ejusdem farinae (vezi ce latina meseriasa bag?!)? pt ca - am mai spus-o - ma maninca pielea ori de cite ori cineva abuzeaza de naivitatea celorlalti forumisti, dindu-se mare & purtind o manta de imprumut, mult prea ampla pt plapinda lui constitutie...
|
Cum se face ca un profesoras de engleza ca tine vrea sa faca pe geneticianul, biologul, psihologul, medicul, filosoful "citind luni intregi ziare, reviste si subtritari de filme"(conform propriilor spuse).
[quote]& pt ca ai declarat - chiar pe acest forum - ca textele mele din ID sint "compilate"; asta e o minciuna nerusinata: te desfid sa aduci o dovada, MACAR UNA, care sa sustina asa ceva! n-am compilat in viata mea - de cind scriu despre cinema -, n-o sa ma apuc acum, la batrinete. tot ce am scris acolo e gindit & scris de mine, cu mintea aia pe care o am (n-am alta!) asta e o lovitura sub centura care TE descalifica - ai ajuns sa semeni cu vadim: spui ceva aiuristic & apoi astepti sa se prinda... jenant.[/quoute]
Iar nu stii sa citesti. AM DECLARAT PE ACEST FORUM SI SUSTIN IN CONTINUARE CA TU FACI REMIXURI. In ZF un articol de-al tau e 3 sferturi citat si restul un mic comentariu, de fapt o simpla si subiectiva impresie. Iar in ID faci la fel.
Quote:
& pt ca - in fine - cine e mai penibil, cind TU (& nu altcineva!) mi-ai trimis acel mp de sarbatori - dupa ce m-ai balacarit pe ACEST forum cum ti-a venit la gura un an intreg... credeai c-am uitat? credeai ca all is dead & buried?? inseamna ca totusi nu ma cunosti atit de bine cum crezi...
|
In primul rand, pe oricine din cei cunoscuti de mine, vazandu-i online in perioada sarbatorilor, le-am trimis un mp de bun-simt, iar kestia cu "balacarerile" e reciproca -kiar ma intreci, doar ca eu nu sunt Ambra sa ma dau pasnic cu un unfair-gentleman-insolent care isi zareste doar propriul buric si-n orizont, si-n nadir.
Quote:
acestea fiind spuse (si scrise), chiar nu mai am ce adauga la mormintul comunicarii dintre fostul (pt mine) "cinemagi(cian)ist" marx si cu mine...
ah, ba da: nu esti totusi un diagnostician bun daca ai avut ingenuitatea sa crezi ca fac tot ce fac pe forum din "masochism"! adica - vezi un sadic sadea (clar pt toata lumea ca e sadic!) si zici ca e opusul sau?!? hel-lo-oo???
|
Esti patologic.