View Single Post
Old 31 Jan 2005, 22:15   #105
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt nume: iata cum isi scot urechile vechile prejudecati, pe care le-am ingropat frumos sub discursul "democratic" gen "si ce e rau ca ff coppola s-a vazut, si el, cu "oameni obisnuiti", nu cu "cu aia de pe lista ta"?
pai, daca esti atit de patruns de soarta "oamenilor obisnuiti", de ce dai cu flit cronicilor mele din libertatea, citite de "camionagii"?? de ce ii dispretuiesti?... de unde atita condescendenta, pt cineva care se da "democratic"?!
mie nu mi-e rusine cu cronicile din libertatea. si poate ca se va vedea (cindva) ca, citite la rece, vor fi fiind cea mai consistenta, mai serioasa & mai exacta (din pdv al verdictului) contributie a mea la critica cinematografica - din tot ce am scris!
Ba baiatule, esti nascut in 1957 :w00t: , esti de-o seama cu tata. Avand in vedere ca media de varsta de pe cinemagia depaseste cu putin 20 de ani, mie mi-ar fi rusine in locul tau, zau. In motoarele de cautare de pe google (in afara de jegurile pe care le scrii in general), apar si cele de aici. Pici in ridicol, rad oamenii de tine. Incerc sa nu reproduc ce-si zic in minte (cu greu).

In alta ordine de idei ...singurele lucruri viabile pe care le-ai produs pe lumea asta sunt unghiile, parul si c******. Din nefericire si acestea s-au pierdut in canalizarile oraselor lumii, pe care le-ai vizitat in urma unor gratioase limbi.

Te-am vazut din greseala pe Antena 1, in emisiunea Lianei Stanciu :sick: , dupa care te-am citit (tot din greseala), in Libertatea. Incredibil cat de overrated poti fi. Pana si Notorel scrie mai bine ca tine (cel putin pe film). In plus atitudinea ta fata de niste pusti care incearca sa strabata in precara lume a filmului de la noi (vezi ce ai scris la cafenea despre doi forumisti de-ai nostri), da inca o data dovada ca n-ai pic de minte, cu toti cei 48 de ani ai tai.

Apropo de Libertatea, in Elle mai scrii? sau in Excess? :lol:

"Better to vote for what you want & not get it than to vote for what you don't want & get it." Votul meu pt. tine e nul.

Esti doar un curvasarar moral.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif