View Single Post
Old 31 Jan 2005, 16:59   #84
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt cherryblossom: faptul ca unii dintre cinemagisti ma citesc intr-un loc sau altul nu ma obliga la nimic. am semnat cumva vreun contract de fidelitate sau de buna purtare si nu stiu? fiecare e liber sa ma citeasca sau nu. cum am mai spus, am incredere in gustul unora, nu dau o ceapa degerata pe al altora; de ce trebuie sa facem amalgam?
daca nu pot sa sufar ceva, este sa "plac" unora for the wrong reasons... de aceea fac totul ca sa bruiez acest tip de "simpatie": cei care sint capabili sa treaca peste persoana mea (voit antipatica) si sa citeasca textele sine ira et studio - au tot respectul meu!
PS aroganta merge cu franta - adica exact locul unde ma aflu acum! (clermont-fd)

pt nume: vai, da ce ironii de 2 lui facem :sick: EVIDENT ca ffc este cine este iar eu sint un "biet critic de film din sud-estul europei de care n-a auzit nimeni" - bid geal!
ideea era alta (si iarasi n-ai priceput-o; i guess i'm too subtle 4 u ): ca, desi ffc e atit de mare & de tare (cel mai, din parcare), eu nu sint ca amaritii aia care ar da oricit sa-l intilneasca in tete-a-tete: imi permit - ei da, asa "sud-est european & necunoscut" cum sint - sa spun pas unui "nume" greu daca eu consider ca a coborit sub standardele mele: este supremul meu lux - & i don't give a f.u.c.k whether u believe it or not.
got it, NOW?!

ok, ALS, ai si tu dreptatea ta, numai ca imediat ce ai aparut cu vocea subtiata a la francaise pe forum, ai si deranjat vreo cativa... a fost o reactie de moment, nu-i nimic, fiecare om are toanele lui, tre sa ne acceptam asa cum suntem (v-a placut nu! :lol: )... ca si europe-east, sper sa mai apari pe forum ca sa ne mai povestesti de filme, nu de vizitele lui Coppola... pina una alta, tu te plimbi prin Franta, iar noi prin amaritul asta de Bucuresti, si asta makes the big difference... , ai circumstante atenuante, deci poti sa faci si pe arogantul (desi preferam "eleganta in Franta", nu aroganta)...