View Single Post
Old 30 Jan 2005, 19:34   #82
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
@LIO
Extramorocar, ne-ai spart. Ce tare esti !

Prefer anonimatul unei notorietati gaunoase. In fond bani poti face in ambele feluri, ca doar de bani era vorba mai sus (v. Libertatea). Cum poate un "erudit" ca tine sa scrie acolo, care ar fi motivatia ?? Vrei sa culturalizezi cinematografic camionagii? Eu n-am fost datorita tie la vreun festival de film, n-am fost trimis in strainatate pe spesele tale si nici n-am scris in vreo brosurica insipida gratie tie. Nici nu doresc, nu ma intereseaza. Altii au motive sa te respecte, aduleze si sa se teama de tine (poate, dar nu cred ca e cazul). Pur si simplu prestatia ta de pe cinemagia (ma refer la aceasta revenire furibunda), e penibila, te ingropi in mizerie singur. Fitzele ieftine nu impresioneaza pe nimeni. Poate ar fi timpul sa-ti anunti iarasi retragerea, cu plansetele de rigoare, ne-ai face un mare bine. Am impresia ca te-ai trezit cu fata la cearceaf astazi, ti-a dat papucii "prietena" la Paris ?

@herbert Il suspectezi de prea multe chestii, vad ca-ti da concursul. Probabil e in pana de idei.
nume is offline   sendpm.gif