View Single Post
Old 30 Jan 2005, 15:17   #72
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt cherryblossom: faptul ca unii dintre cinemagisti ma citesc intr-un loc sau altul nu ma obliga la nimic. am semnat cumva vreun contract de fidelitate sau de buna purtare si nu stiu? fiecare e liber sa ma citeasca sau nu. cum am mai spus, am incredere in gustul unora, nu dau o ceapa degerata pe al altora; de ce trebuie sa facem amalgam?
daca nu pot sa sufar ceva, este sa "plac" unora for the wrong reasons... de aceea fac totul ca sa bruiez acest tip de "simpatie": cei care sint capabili sa treaca peste persoana mea (voit antipatica) si sa citeasca textele sine ira et studio - au tot respectul meu!
PS aroganta merge cu franta - adica exact locul unde ma aflu acum! (clermont-fd)

pt nume: vai, da ce ironii de 2 lui facem :sick: EVIDENT ca ffc este cine este iar eu sint un "biet critic de film din sud-estul europei de care n-a auzit nimeni" - bid geal!
ideea era alta (si iarasi n-ai priceput-o; i guess i'm too subtle 4 u ): ca, desi ffc e atit de mare & de tare (cel mai, din parcare), eu nu sint ca amaritii aia care ar da oricit sa-l intilneasca in tete-a-tete: imi permit - ei da, asa "sud-est european & necunoscut" cum sint - sa spun pas unui "nume" greu daca eu consider ca a coborit sub standardele mele: este supremul meu lux - & i don't give a f.u.c.k whether u believe it or not.
got it, NOW?!
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif