View Single Post
Old 29 Jan 2005, 18:54   #74
europe_east
Guru

europe_east

Apreciez ironia relativ mediocra a textului si umorul de a-l pune aici. Mai putin si atitudinea PS-ului, care contine cel putin o ironie deplasata. Daca ai fi citit mai cu atentie ce am scris eu pe aici ti-ai fi dat seama ca textul nu mi se adreseaza. Recunosc ca poate subiectul topicului este naiv, dar pentru mine asta era o incercare de a afla mai mult. Si btw, nu mi-a raspuns inca nimeni la intrebarea cu cinema-ul asiatic, de ce este si pare "altfel". Incep sa imi dau seama ca eu astept de la acest Forum ceva care il depaseste: anume astept sa gasesc aici niste ganduri serioase, profunde si eventual personale, despre niste filme si despre cum va raportati la ele. De altfel exista astfel de postari -- chiar m-a impresionat unul, despre Greenaway, din ala chiar am invatat ceva. Serghei, Ambra, pareti mari cunoscatori, in schimb in loc sa "educati" nestiutorii, voi aruncati sentinte scurte, din mana, si va situati pe inaltimi de neatins. As vrea sa va vad la treaba: explicand, cu buna dispozitie, ce si cum e cu filmul ala. Daca se poate.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif