View Single Post
Old 29 Jan 2005, 05:37   #31
flav
Junior

flav

Suspenful thriller...
stiam site-ul... primesc saptamanal teste de la el..
pacat ca nu imi permit sa iau abonament full... care este cu adevarat o descriere adecvata... cred ca toata ziua asta sta ca sa vad ce zice site-ul despre mine
viata mea... hmm... ar fii un film frumos... copilarie dramatica pe alocuri, multa aventura, mister... nu as putea s-o compar cu nici un film...
dar ca si regizor mi-ar place sa fie [chiar daca suna clishee] Spielberg, pentru ca stiu ca as avea ce sa spun si ce sa fac in viata, mai ales daca ar fii un film. Fantasy, un romance [fara libidinoseala ieftina, si prostii de genul i love you si kkt de valentine's day]

Scenariul: o adaptare dupa America de Kafka sau orice nuvela sau roman de-a lui Eliade

actor principal... probabil Robin Williams sau tom hanks sau Anthony Hopkins, cu rol secundar Kate Hudson

Soundtrack-ul ar fii constituit din Bach la inceput [suita II pentru Violoncel solo], apoi Rimsky-Korsakov [Scheherazade], apoi Prokofiev putin, si apoi John Williams si Leonard Bernstein [ceva west side story, sau Candide]

Afisul ar avea fatza protagonistului indreptata un pic in jos inspre stanga sau dreapta si ar avea un zambet de genul "am trait vremuri bune, vremuri grele, am fost tot timpul optimist... am ajuns departe. sunt fericit"

Ar fii intitulat in varianta mai lunga "The meaning of life is not important" sau "Life is to short to ask questions", sau "A man who lived his life"

hmm... cocktail interesant... if i may say so myself...