Thread: Actori copii
View Single Post
Old 29 Jan 2005, 03:32   #20
flav
Junior

flav

Kids These Days

Intr-adevar, Haley asta face multa valva pe aici...
Nu stiu daca l-ati prins in filmul The Edges Of the Lord[actiunea 1940-?-46], un film exceptional, scris si regizat de Yurek Bogayevicz, nu am sa dau acuma toate detaliile pentru ca le puteti cauta pe imdb, vreau doar sa spun ca filmul acesta se incadreaza perfect in aceasta categorie...
Deci... Promoveaza foarte mult copii care chiar stiu sa joace... este in rolul secundar un baietas englez pe nume Liam Hess, ca si copilul asta nu joaca multi... deci... genial... si regizorul este foarte bun... in film apare si William Dafoe, in rolul unui preot.

Ultimul film in care l-am vazut pe Osment a fost Second Hand Lions , aici el este dus de catre mama sa la cei doi frati ai bunicii/bunicului[mort/moarta] despre care se zvoneste ca au o avere inestimabila ascunsa prin zona. El nu este primit cu bratele deschise, dar nici repsins... pas cu pas incepe sa se inteleaga tot mai bine cu cei doi pana ce devin chiar prieteni, el animandu-le viata si facandu-i sa traiasca din nou [ei avand un trecut incitant, dar necunoscut decat de ei].

Amandoua filmele sunt "MUST SEE".