Thread: COPIII IN FILME
View Single Post
Old 28 Jan 2005, 17:01   #1
flav
Junior

flav

COPIII IN FILME

Eu nominalizez ca si cel mai bun copil/under-18 star pe Haley Joel Osment.A jucat roluri foarte importante: Sixt Sense, Pay it Foward, Artificial Intelligence, The Edges Of The Lord [film in care joaca rolul unui copil evreu care este trimis cu acte false la o familie intr-un sat catolic ca sa supravietuiasca in al 2-lea razboi mondial. aici este o gasca de prieteni in care se incadreaza foarte bine chiar daca este genul de copil mai timid. in acest film intalnim mai multi copii-actori de exceptie europeni printre care Liam Hess, care chiar daca joaca in primul sau film parca este Sean Pen(in felul cum joaca). in film apare si prea cunoscutul William Dafoe, ca si rol secundar dar foarte important in film.].
Cel mai recent film care l-am vizionat in Seconhand Lions. aici el este dus de catre mama sa la cei doi frati ai bunicii/bunicului[mort/moarta] despre care se zvoneste ca au o avere inestimabila ascunsa prin zona. El nu este primit cu bratele deschise, dar nici repsins... pas cu pas incepe sa se inteleaga tot mai bine cu cei doi pana ce devin chiar prieteni, el animandu-le viata si facandu-i sa traiasca din nou [ei avand un trecut incitant, dar necunoscut decat de ei].

Pentru cariera sa... din partea mea Haley primeste 9/10.

un alt actor tanar [fost] este McCaully Caulkin. El a disparut de pe marile ecrane, dar candva a jucat unele roluri de exceptie [de exemplu The Good Son - impreuna cu Elijah Wood in 1993]