Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Jay:
asa vorbesc si eu?de inteleg numai eu?nici nu am dormit prea bine!
|
a fost o seara si o zi de rahat!fiindca am urmarit presa la televizor am interpretat gresit vederea unei poze ,dar nu s-a vazut prea bine si mi-am facut probleme inzadar,chiar ma gandeam sa dau in jud.si sa ma cert cu presa,dar am luat ziarul -NU SUNT EU,eu arat mai bine ,sunt mai micuta si slabuta,si in plus eu port inel si bratarica pe mana stanga (amintire a marei mele iubiri traite cu baiatul italian)si nu ata rosie sa nu ma deochi,am doua alunite pe partea dreapta,a spatelui....etc ma cunosc!
si pentru ca nu era de ajuns AM ENERVAT PROFA LA EXAMEN SI A VRUT SA MA TRIMITA AFARA,pentru ca a venit o fata din alt an pt.sustinerea examenului si eu am comentat si cand i-a pus nota pe foaie eu am vazut si scris mai josSEMNATURA-si i-am amintit acest lucru gandind ca -i fac un bine fetei sa fie totul complet si profa s-a enervat si mi-a zis sa ii arat unde anume,si i-am aratat,dar ereaSEMNATURA SECRETARIAT!APOI AM VRUT SA RASPUND PRIMA NU M-A LASAT,decat ultima dandu-le la toate fetele careu intrasera impreuna cu mine 10,iar mie 8.am stiut intrebarile dar cum eu nu zic direct ce am de spus si ocolesc pana ajung la punctul ok,o enervez deci am spus mai mult decat intrebarile la care trebuia!si ea face"nu am nimic cu tine ,doar iti evaluez nivelul fata de celelalte si de activitate in timpul semestrului"baga-mi-as picioarele,ca eu acum m-am pregatit pt.examen si am stiut!am inceput ca proasta saPLANG.SI FACE"dar ce -i 8 nu e o nota mica.."dar nu afost corecta si eu nu am luat atitudine,acceptand plangand.offffffffffffffffffffff!asta e era doar pentru mine,mandria mea ca si sa fiu cea mai buna si sa ma descurc,dar nu pentru a fi plina de mine,ci pur si simplu si ea ma atacat cu chestia asta ,dar oricum trebuie sa fiu maleabila si ok -sa ma adaptez in orice situatie,caci eu vreau sa fiu actrita!