View Single Post
Old 28 Jan 2005, 02:53   #147
flav
Junior

flav

da.... ai dreptate

multe din ele le-am vazut...
de Citizane Kane sunt foarte curios...
cred ca am sa mi-l fac rost cu prima ocazie...
A clockwork ornage... nu l-am vazut tot si acum mi-e ciuda, ca dvd-ul pe care il aveam s-a pierdut... jur ca nu mai imprumut la nimeni!!!!! tot prostu vrea sa vada film si nu stie sa pretuiasca valoarea lui... sa-mi bag picioru!
Chiar ma simt bine ca mi-am amintit... acum stiu fiu ma ferm cand cineva imi cere un disc imprumut...
Ce bine ca te-am intrebat...
Ms Cinemagia , ai contribuit la stabilitatea colectiei mele de filme fara sa stii...!
si va sfatuiesc pe toti: NU IMPRUMUTATI DISCURI! LE VETI PRIMI ZGARIATE SAU NICIODATA ! NICI LA MAMA VOASTRA SA NU LE IMPRUMUTATI, in ziua de azi nu mai poti sa ai incredere in nimeni, in nimeni iti zic! in nimeni. nici in cainele de pe strada la care ii dai de mancare timp de 3 ani de zile, si el te musca cand incetezi ... hmmm sau poate cainele nu... dar omul DA! omul e o fiinta parsiva, dap... s-o stii, tot timpul a fost si tot timpul va fi! CRUEL LIFE, WHY AM I AMONG THESE WORTHLESS INSECTS THAT ARE FULL OF ILLUSION AND ONLY DISSASTER WAITS THEM!! OH SAVE ME FAITH! GREAT FATUM I PRAY TO THEE TODAY AND I SHALL BELIEVE IN YOU FOREVER!!

:lol: