View Single Post
Old 28 Jan 2005, 02:13   #6
flav
Junior

flav

hehe

lol cinemagia
mey yorks6 ... ai o colectie impresionanta... serios..
cat platesti pe un DVD, eu am doar DVD-uri care le-am primit...
ai si cateva filme pe care nu as fii dat nici macar cei 60.000 cu care platesc intrarea la cinema... dar in majoritate , chiar bune...
daca titluri de filme care merita sa ti le adaugi la coletie [daca tot ai cu ce...] ar fi: GODFATHER [in primul si primul rand!!!], PULP FICTION, Freddy got fingered ,me myself and irene, bruce almighty, cable guy, meet joe black, Seven, SNATCH, Hannibal -toate, 6th sense , Michael, City of Angels, sleepless in seatle, you've got mail , rain man [sau raymond] , boys don't cry, Artificial intelligence, Bicentenial man [si bineinteles si multe multe alte filme cu Robin Williams pentru ca este un actor genial], minority report [si daca tot am mentionat asta... si multe alte filme facute de spielberg, toate merita vazute!].
Sincer... cu asta as incepe in colectia de DVD-uri... apoi mai sunt cam 70% din ce ai tu... si apoi serialele... Friends, Simpsons, Futurama, South Park, Seinfeld, MASH 4077, apoi ceva stand up comedy, si apoi... oldies-urile care is multe, as incepe cu filmele lui Hitchcock, fratii Cohen, Oliver Stone, Francis Ford Coppolla; si apoi... carti dupa romane celebre... nu mai enumar, pt ca nu le stiu
In orice caz... sa fiu sincer .... colectia ta e de 7.60/10 [punctaj bun daca te intrebi]