Originally Posted by Alinda:
pai first of all, ai citit cartea? daca da, zau ca ma mir cum de ti se pare macar la fel de amunzant ca primul. daca nu, apuca-te de lectura si vb dupa.
|
sincer, daca se mai mananca mult rahat cu 'ai citit cartea' sau 'imposibil sa nu-l compar cu romanul' pe forumul asta, eu ma retrag !
pe mine ma intereseaza FILMUL, nu cartea. citesc ce vreau - si sunt atatea capodopere ale literaturii pe care nu le-am citit (nici nu m-am atins, de exemplu, de literatura sud-americana sau hispanica !), incat nu am de gand sa-mi pierd timpul cu tipa asta, indiferent cat de bine ar scrie. n-am ajuns in punctul in care sa fiu atat de cultivat, incat sa trec la genul asta de literatura contemporana.
de altfel, nici nu-mi permite timpul (precum celor de la ATF, de exemplu, unde mi-ar fi placut sa studiez) sa devorez roman dupa roman, doar ca mai apoi sa-l compar cu pelicula. daca filmul a iesit k lumea, foarte bine. daca nu - la revedere si gata ! (zic asta pt ca erau unii care aparau LOTR - the two towers pe motiv ca romanul era extrem de greu de ecranizat - who cares ????)